Menu

Holdsamarbejde hos kvinderne med Nykøbing FC

image
11. juli 2016 kl. 15:47
Vi har indgået et holdsambejde med Nykøbing FC for U-18 piger og kvinde-senior

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at Vordingborg IF og Nykøbing FC har indgået aftale om holdsamarbejde på U18-piger og Kvinde/ senior for kommende sæson.

Vi får med dette samarbejde mulighed for, at spille fodbold på alderssvarende og udviklingsmæssigt niveau, både for U18-pigerne og Kvinde/ senior og får samtidig
mulighed for, at fortsætte den gode udvikling, som er i gang hos Jer piger/ kvinder.


Vi har tilmeldt tre fælleshold:

• Et U18-piger 1 
• Et Kvinde Sjællandsserie 
• Et Kvindeserie 1

Vi vil meget gerne tilbyde et inspirerende og udviklende træningsmiljø og har derfor aftalt, at vi alle sammen træner samme tid og sted én gang om ugen, skiftevis i Vordingborg og i Nykøbing.
I vil få nærmere besked om træningen mv., men da turneringen starter i weekenden 13.-14. august, begynder vi med to fællestræninger tirsdag 9. august i Nykøbing og torsdag 11. august i Vordingborg.
Normalt vil træningen vare små 2 timer, men tirsdag 9. august vil vi ”kun” træne en times tid i Nykøbing og herefter spise noget mad sammen og herved lære hinanden lidt at kende – I vil få nærmere besked herom.


Vi vil løbende give Jer yderligere information og I kan altid spørge Jeres ”normale” trænere, hvis der dukker spørgsmål op.
Vi, i staben omkring U18-piger og Kvinde/ senior i både Vordingborg IF og Nykøbing FC, ser meget frem til et udviklende og konstruktivt samarbejde og glæder os til at
møde Jer alle sammen.


Venlig hilsen
Brian Baran – Vordingborg IF
Allan Sundstrøm – Vordingborg IF
Henrik Eriksen – Nykøbing FC
Jørgen Thomsen – Nykøbing FC
Michael Pedersen – Nykøbing FC
Carsten Berger Pedersen – Nykøbing FC