Menu

SEJR, SEJR, SEJR, SEJR

image Herre 2 umiddelbart efter sejren
Bent Jensen
15. oktober 2016 kl. 16:49
Foreløbig 4 sejre i 4 kampe på hjemmebane

Foreløbig fin dag på Stadion.

Først vandt U14 drenge 2 4-0 over Herlufsholm i sæsonens sidste kamp. Holdet slutter som nr. 8 ud af 10 med 8 points.

Herefter spillede U19 drengene i divisionen en god kamp i Vallensbæk. Vi kom bagud 0-1 i 1. halvleg.

I 2. halvleg kom der gang i løjerne. Først udlignede Niels Bojesen, hvorefter Drejer jagtede en høj bold frem. Den løftede ham flot over målmanden til 2-1. På dette tidspunkt spillede vi 10 mod 11, da Andersson havde indkasseret et gult kort og derved 10 minutter på bænken.

Kort efter fik Vallensbæk dog udlignet. 

Andersson kom ind igen. Kort efter opsnappede han en retur ca. 10 meter fra midten, snød 3 mand og scorede sikkert til 3-2. Dette resultat stod sig tiden ud, og vi avancerer til 6. Pladsen ud af 14. Der er fortsat 3 kampe tilbage i denne række.

Herre 2 mødte Holmegaard, og kampen var dårligt nok kommet i gang før Holmegaard fik deres første straffe. 0-1.

Denne stilling stod ca. 7 minutter, så fik Filiti udlignet. Midt i 1. Halvleg gled Filiti godt igennem i venstre side, og i stedet for lade sig falde, da hen blev kantet, fik har leveret en flot aflevering på tværs til en helt fri Alex Bingler, der bare skulle putte den de sidste 2 meter over stregen. 2-1 ved pausen.

I 2. halvleg kom der nogle flotte mål. Først Filiti, der ramte den lige i r..... fra kanten af feltet så den strøg op i modsatte målhjørne. Herefter var der lige David Linnebjerg i målet, der råbte JEG HAR. Det havde han så også, men det var angriberen. Straffe og gult kort til David. Sikker scoring 3-2 på Frederik i målet.

Kort efter fik Holmegaard også en advarsel, så det var spil 10 mod 10. Det udnyttede Mads Mandal til et flot langskud lidt udenfor feltet. Et fladt spark ind ude ved den ene stolpe. 4-2.

Herefter mente Knudsen, at der skulle være spænding, så han "kom til" at træde lidt for tæt på en Holmegaard spiller i feltet så Holmegaard kunne score deres 3. mål på straffe.

I sidste minut lukkede Alex Bingler god kampen, da han skudfintede 2 mand væk inden han fik taget sig sammen til at skyde og score.

Kvinderne skulle have spillet imod Stenhus, men de meddelte, at de desværre ikke kunne stille hold, så det blev til 3 points der også.

Nu mangler kun 1. Herrerne imod Raklev