Menu

Flot afslutning på efteråret af 1. herrerne

image
Bent Jensen
30. oktober 2016 kl. 10:03
Flot 6-1 sejr i træner Bøvs afskedskamp

Foran ca. 100 tilskuere på Stadion sluttede 1. herrerne lørdag efteråret af med en rigtig flot kamp mod Slagelse IK.

Vi startede med at lægge et godt pres på Slagelse og fik sat os på kampen.

Det gav resultat allerede efter 10 min., hvor Ahmad Ammou fik scoret.

Der gik kun yderligere 6 min. før Jacob Østerby skød et skud, der blev rettet af og snød målmanden til 2-0.

Thomas Hebo gjorde det til 3-0 efter en lille ½ time, helt fantastisk spil, og der havde været flere store chancer til flere mål.

Et gult kort til os gjorde dog, at vi de sidste 10 min. af 1. halvleg kom under pres fra Slagelse. Der var optræk til lidt panik, hvor der bare blev sparket væk fra forsvaret, og der var længe imellem at to VIF-spillere ramte hinanden med en aflevering.

Vi overlevede til halvleg foran 3-0. God stemning på Stadion - gang i grillen og ølsalget, men dog lidt nervøst om det nu også kunne holde hjem.

2. hlavleg kom i gang og Slagelse fortsatte fremad. Vi fik endnu et guldt kort, og måtte spille 10 minutter yderligere med 10 mand. Efter 1 time gav dette resultat i en reducering på et skud i målfeltet til 3-1.

i 2 minutter var stemningen mere nervøs, men Jacob Østerby fik løsnet op for nerverne ved en scoring til 4-1.

Herefter var der kun 1 hold på banen. Slagelse spillerne blev lidt frustrerede over at der blev spillet rundt om dem.

I det 81. minut fik vi et frispark lige udenfor feltet langt nede i venstre side. Dette udløste nogle mindre pæne kommentarer fra Slagelses målmand mod dommerne, der meget venligt nøjedes med at kvittere med et gult kort. Målmanden forstod åbenbart ikke budskabet for at fortsatte sin verbale udtalelser, mens han gav målmandstrøjen til en medspiller. Dommeren havde nu ikke andet valg end at ræsentere målmanden for et rødt kort.

Frisparket tog Thomas Hebo sig af. Han gjorde præcis, som jeg havde sagt han skulle: løftede flot bolden over i den lange hjørne. 5-1 til VIF.

Kort efter blev endnu en Slagelse-spiller præsenteret for et gult kort og så var det spil 11 mod 9.

Efter 85. minutter gik Michael Olsen igennem i venstre side ind i feltet. Han lavede en fiks ydersidevip på tværs til en hlet fri Rasmus Graf, der bare skulle sætte indersiden på ind i det tomme mål. Magiske 6-1 til VIF.

Dette blev kampens resultat i en rigtig flot spillet kamp, så ikke på trods af div. advarsler var voldsomt spillet. Dommer-trioen lagde en meget fin linje og optrådte med ro og autoritet.

Jubel over sejren.

Selv om vi fortsat ligger næstsidst i rækken, så er der lige pludselig ikke så langt op til nedrykningsstregen, og dette gør det noget sjovere, når der nu er 5 mdr. til næste kamp.

Efter kampen, der var Bøvs sidste som 1. holdstræner (i denne omgang) blev han begavet for sine 3 år på posten. Det er blevet til en nedrykning MEN HELE 2 oprykninger, disse indenfor det sidste år. Ja det er kun et år siden, vi spillede i Serie 3.

Så tak til Bøv og velkommen til Bjarne Jensen.