Menu

Kenneth "Bøv" Hansen årets VIFFER 2015

image
09. december 2015 kl. 09:25
Bøv blev i går på generalforsamlingen tildelt prisen som ÅRETS VIFFER

Begrundelse:

Bestyrelsen har i år besluttet at tildele titlen årets VIFFER til en person, der egentlig udelukkende har ansvaret for en enkelt opgave eller afdeling i klubben.

Men vedkommende har på meget flot vis også taget initiativ til og ansvar for adskillige flere opgaver - hans primære felt er at være træner - men han har også deltaget aktivt i sponsorudvalget og har på den måde allerede skaffet VIF flere sponsorer, og han vil også fremadrettet deltage i det arbejde, og det glæder vi os til.

Ud over at være træner for vores 1. herrehold, hjælper han også til med træningn for de yngste i klubben - vore microputter - der gør han også en stor forskel.

Han har sørget for, at omklædningsrum 8 næsten fremstrå klinisk rent. Det er 100 % i orden. Han har ophængt hylder mm. og vi formoder, at det er lige god orden hjemme i hans stue.

Han er en meget engareret træner, og han har i øvrigt - sammen med spillerne - sørget for oprykning. Meget imponerende.

Han spørger meget interesseret ind til mange forskellige ting i VIF og har meget ofte en konstruktiv indgangsvinkel, og hvis der skal ordnes noget praktisk, så er han altid klar til at hjælpe.

Vi har sjældent oplevet en træner være så klubminded som Kenneth Bøv, og vi har nydt de mange positive input, som vi har fået fra Bøv, det har været en stor fornøjelse.

Derfor er det selvfølgelig med glæde, at Kenneth Bøv Hansen i år bliver udnævnt til årets VIFFER 2015.

 

Bestyrelsen