Menu

Kom til oprykningskamp på Stadion på lørdag

image
Bent Jensen
04. november 2015 kl. 22:18
Skæbnekampe både for 1. herrerne og U-17 i weekenden

Fredag drager U-17 drengene i række Øst 2 til Nakskov til en kamp, der skal vindes for at bevare muligheden for overlevelse i rækken. Sidste weekends sejr gav lidt selvtillid, som vi håber fortsætter på fredag.

Lørdag kl. 13:00 fløjtes der til kampstart til en af de vigtigste VIF-kampe i flere år. Det er længe siden, vi har været så tæt på en oprykning til 1. herrerne.

En sejr og vi med 99,5 % sandsynlighed rykker op. Den sidste halve procent er, at Havdrup i deres kamp samtidig skal lave 15 mål mere end os.

Dagens modstander, Fløng-Hedehusene har også noget at spille for. De skal bruge midst et point for at være sikker på at forblive over nedrykningsstregen, så der skal nok blive kamp om det.

Grillen bliver tændt og de store 150 grams VIFFER-pølser bliver lagt på. Der er øl mm. nok, så mød op og støt byens hold i denne "finale".

Bemærk, at der startes allerede kl. 13:00. Det er sidste runde og alle kampene spilles samtidigt. Vi vil gøre vores bedste for at holde os orienteret om, hvad der foregår på de øvrige stadions.