Menu

SPIL BOLD MAND

Gruppen af seje mænd, der vil en forskel

Bold, svedgaranti og holdånd- vil du være med?

Lever du med en kronisk sygdom og har du lyst til at spille fodbold på et hold, hvor alle kan være med?

Og hvor overskriften er motion, godt humør og tilpas med pauser? Så kom og vær med - også selvom dine tidligere erfaringer med fodbold skulle stamme fra sidelinjer. Fodbold gør beviseligt en forskel - både for fysik og humør.

Hvorfor Fodbold?

Der er mange gode erfaringer med at spille fodbold, når man lever med en kronisk sygdom. Både i forhold til fysik, humør og psyke. Og mange fortæller, at det er ekstra godt når det sker sammen med andre, der er, eller har været ramt af alvorlig sygdom 

Aktuelle træningstider:

           Udendørs Stadion                                 

  torsdag kl. 16:30-17:30     

samt

tirsdag kl. 10:00 - 11:00  - sammen med Superveteraner 60+   

 

Historie:

Deltagere Aldersgruppen spænder fra et par stykker sidst i fyrrerne til de to ældste som er 78 år.

Beskrivelse Navnet er "Spil Bold Mand". Det er et fodboldhold bestående under VIFs fodboldafdeling. Holdet blev etableret for nogle år siden på initiativ af Vordingborg Kommunes rehabiliteringsprojekt "Nye Kræfter" for kræftramte. Man startede holdet med bistand fra og samarbejde med Vordingborg Kommune, VIFs fodboldafdeling, DBU og Kræftens Bekæmpelse. I lang tid udgjordes holdet 3-5 kræftpatienter og to trænere. Vi ændrede derfor betingelserne så deltagelse på holdet til at omfatte alle former for livstruende og/eller kroniske sygdomme. Denne ændring har betydet at vi nu har 22 mand på holdet. Vi træner 1-2 gange om ugen, om vinteren er den ene gang indendørs Holdet deltager i og arrangerer et par stævner om året. Her spiller man mod lignende hold fra hele landet (fx. FC Prostata, FC Parkinson og andre).

Team - SBM

holdleder
profilepic
Jens O. Jensen
holdleder
profilepic
Søren Zmylon
facebook redaktør
ingen img
Preben Ingerslev