Menu

Indmeldelse

I Vordingborg IF har vi hold i alle aldre - fra de mindste microer til de ældste veteraner, for både piger og drenge til kvinder og herrer. Med klubbens godt 550 medlemmer er der god grund til, at hele familien kan spille fodbold.

Hvis du har lyst til at prøve at spille med, er du altid velkommen til bare at dukke op, og prøve om det er noget for dig, inden du melder dig ind. Du kommer bare forbi til træning i klubben eller du kan kontakte træneren eller lederen for det enkelte hold på forhånd.

Under AFDELINGER i hovedmenuen i kan du se, hvornår de enkelte afdelinger træner, samt kontaktinformationer til trænere.

Du kan finde betingelserne for medlemskab ved at klikke her

Indmeldelse i Vordingborg IF kan ske ved at benytte linket til Indmeldelse her

Ved indmeldelse bliver du bedt om at betale første kontingent ved at indtaste kreditkortoplysninger. Der kan benyttes Visa-kort, Visa/dankort eller Mastercard, men ikke f.eks. et rent dankort uden visa.

Vær opmærksom på, at når du betaler denne indmeldelse tilmelder du sig samtidig til et abonnement i klubben, som giver klubben mulighed for automatisk at trække kommende kontingentopkrævninger på dit kort.

Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartner.

Har du problemer med dette, så kontakt kassereren på bent@vifnet.dk

 

Du kan herunder se hvad det koster at være medlem i Vordingborg IF

 

Afdeling Kontingent pr. halvår
Seniorer 825,-
Old boys/veteraner (over 30) 750,-
ungdom (U14 - U19) 550,-
drenge/piger (U11 -U13) 500,-
børn (U8 - U10) 350,-
Micro (U2 - U7) 150,-
Spil bold mand/passive 100,-

 

Efterskoleelever betaler ½ kontingent.