Menu

Kom til topbrag på Stadion

image
Bent Jensen
25. oktober 2018 kl. 17:58
Lørdag kl. 13:00 møder herrerne Fårevejle

Forårets sidste kamp for Herre 1 foregår lørdag kl. 13:00 på eget græs mod rækkens ubestridte tophold Fårevejle.

Meget større kan det ikke blive her for Jan Fabers drenge, der virkeligt har gjort det godt det sidste år.

Efter oprykning til Serie 1 her i sommers er 1. halvdel af sæsonen 2018-19 gået fantastisk.

Dygtigt arbejde af Faber og Trold med drengene har gjort, at vi ikke bare er rimelig langt fra at skulle lege elevatorhold og rykke ned igen med det samme, men i stedet har muligheden for at tage elevatoren endnu en etage op.

Med den nuværende 3. plads ligger vi over den streg, hvor oprykning er en mulighed.

Lørdag kommer så rækkens suveræne tophold på besøg. Fårevejle har kun smidt 5 points i 10 kampe og de ligger på en suveræn 1. plads.

Til gengæld har vi ikke tabt på Stadion i denne sæson, og der er ingen tvivl om, at Faber har lagt en plan for at den statistik skal bestå.

MØD OP og støt drengene i sidste kamp inden vinterpausen. Det fortjener de. Fadølsanlægget er klar og grillen er tændt.

 

Herre 2 spiller allerede fredag kl. 19 sæsonens sidste kamp også på hjemmebane. Dette foregår dog på Panteren, da vi ikke har noget lysanlæg på egne baner. Dette var ellers lovet klar her sidst på efteråret fra kommunens side, men endnu er man ikke kommet i gang. Det sker forhåbentlig snart.

Vi mødet FK Sydsjælland, som er nu faktisk ligger sidst i rækken, selv om de ligger på 8. pladsen ud af 12. De 4 nederste hold er bare udgået af rækken, da de ikke har kunnet stille hold tilpas mange gange, så de tæller ikke længere.

Med en sejr slutter vi første halvdel af turneringen af med maksimum points, hvilket må siges at være mere end godkendt.

 

1. Kvinderne har 2 kampe tilbage inden de kan gå på vinterpause. Deres række, Kvindeserie Øst afvikles som en halvårsturnering, hvor holdene kun møder hinanden 1 gang. Søndag kl. 12 tager pigerne til Fredensborg for at hente 3 points, og derved sikre sin placering i øverst halvdel af turneringen.

Vi ligger nr. 6 og Fredensborg nr. 8.

Sæsonen afsluttes så næste lørdag d. 3. nov. kl. 14. Her kommer FC Damsø på besøg. Mød op her og støt pigerne i sæsonens sidste kamp på STADION.