Menu

Machomænd, Alfahanner og en enkelt Preussisk General.

image
01. maj 2017 kl. 13:20
referat fra Veteran 1 kamp

Onsdag d.26.04. kl. 19.00 var der happy hour på VIFs baner. Både vet1 og vet2 skulle spille hjemme. Vet1 mod stensved.

 

Vet1´s holdleder John Bøf har altid hyldet den Preussiske General Carl Phillip Gottlieb Von Clausewits generelle principper om krigsførelse, og har velovervejet forsøgt at omsætte principperne til fodboldens verden, hvilket Vet1 har profiteret af gennem årene.

 

Så da John Bøf stod denne onsdag aften, nærmere præcist kl. 18.35 iklædt en lidt for stramt og tætsiddende træningsdragt,  og så på de spillere der var til rådighed, ihu-kom han Clausewitz læresætninger om, at ”fastholde de generelle principper der kan uddrages ved studier af krigens(fodboldkampens) historie og af logisk tænkning” samt ”en kamps forløb kan kun i ringe grad planlægges da uventede forhold eller hændelser vil gøre en detaljeret planlægning ubrugelig”.

 

Denne onsdag aften var udfordringen for John Bøf, hvordan han skulle få integreret 2-3 nye spillere på holdet og, der kun var mødt 11 spillere frem ved kampstart.

John Bøf er bevidst om at Vet1 har sin helt egen spillestil der dikterer pres over hele banen, højt tempo, gule og røde kort, ubehagelige tilråb og sexistiske bemærkninger. Fornuftigt valgte John Bøf en udvidet navnerunde før kampen(CV, familieforhold, seksuel observans m.m.), hvor de nye spillere blev præsenteret for resten af holdet. Og som den kender af den menneskelige psyke John Bøf er valgte han at starte inde med de 3 nye(alternativet var vanskeligt at få øje på).

 

1 halvleg viste hvorfor Vet1 er frygtet af rækkens andre hold(og af endnu flere dommere). Bolden blev kørt rundt i smukke figurer og stikninger, pasninger, forstrækninger blandede sig med mandesved, fråde og tungetale(religiøs uforståelig tale).

Jacob, denne vårhare scorede efter er hurtigt aftræk( sage hun også i går) og udenlands danskeren fra Frankrig Keld Danefred skød brystet frem og gylpen tilbage og scorede til 2-0.

 

2 halvleg startede mindre prangende, måske fordi John Bøf uselvisk havde sat sig selv på bænken sammen med Jacob(Eriksen, Dennis og Frimann havde nemlig indfundet sig). Efter et kort blik på holdet valgte Frimann dog at takke nej til aktiv tjeneste.

Ole, denne stationære dartpil, og Dennis, denne spurtende lemming, scorede hver 1 mål.

Og kampens smukkeste mål blev sat ind af Morten ”hvis du rejser dig efter min brutale tackling smadrer jeg dig” Bro.

Se det for jer: Ole havde rundet sig selv flere gange på venstre fløj, desperationen lyste ud af hans stålsatte øjne, hvad skulle han stille op med bolden og hvorfor var han ikke orienteret i tid og sted?. Ole lage bolden ind i feltet, hvor Morten Bro viftede modstanderne af sig som en lort vifter spyfluer væk, satte pandebrasken på bolden der i en blød bue snød målmanden. Den mand har SWAG.

5-0 til Vet1, hvis ikke keld havde truffet en kæderække af forkerte og fatale beslutninger. Keld valgte at placere sig forkert over for Stensveds hurtige nr. 9, valgte at tjekke sine ben for uønsket hårvækst og valgte at løbe om kap i stedet for et brutalt frispark. Så 5-1 til Vet1.

 

 

I omklædningsrummet efter kampen var der en munter og kærlig stemning, men absolut på den der mandige måde.

John Bøf roste sig selv for sine dispositioner og sendte en venlig tanke til holdleder Oluf fra Vet2, der helt uforståeligt havde lånt Ole File ud til Vet1.

Morten Bro, der var lettere manisk over sit flotte mål fortalte, hvem af de andre spillere han ville tænke på når han senere ville udøve petting på sig selv, kun iført sin gokke sok.

Poulsen udtrykte sorg over Morten ikke ville bade sammen med ham.

Tommy talte om TommyLove og knappede sin 4 Heineken op.

Morten Olsen sad alene i hjørnet sammen med sin terapipude, og var nu begyndt at kommandere med den i stedet for med sit forsvar.

Vængtoft diskuterede med sit gule kort.

 

 

I det tilstødende omklædningsrum, hvor Vet2 befandt sig hørtes glade mande stemmer og den hule lyd fra dunken i ryggen. Vet2 havde fået deres første point.

 

Til sidst talte John Bøf stemmerne op, nikkede billigende og fik tårer i øjnene. Og med grødet stemme bekendtgjore han resultatet: Schinke 1 stemme, Bro 2 stemmer og …………… File 10 stemmer.

 

Ref. Ole File