Menu

Et bundholds manglende held slog til igen

image Mølle målscorer til 1-0
Bent Jensen
03. juni 2017 kl. 17:58
1. herrerne tabte 2-3 i sidste kamp

På et mål ca. 20 min. før tid fik Høng udlignet VIF's føring på 2-1 i dagens Serie 1 kamp, og da de så igen scorede i sidste minut, fjernedes den sidste mulighed for overlevelse i Serie 1.

Kravet var en sejr, hvis overlevelsen skulle have en chance. Det startede godt, da Casper Møllekær midt i 1. halvleg gjorde det til 1-0. Det nåede dog at blive 1-1 inden halvleg.

Midt i 2. halvleg bragte Andersson Kabamba os igen på sejrskurs med scoring til 2-1, men Høng fik som nævnt både udlignet og scoret sejrsmål.

Det betyder nedrykning til Serie 2, selv om vi har vundet den sidste kamp med 3-0, mod Slagelse, der har trukket holdet.

Vi må bygge op igen, så så være med i toppen af Serie 2 til næste sæson.

 

Inden denne kamp spillede U19 divisionen på Stadion imod Værløse. Det var en meget lige kamp uden alt for mange chancer. Værløse fik dog midt i 2. halvleg scoret kampens eneste mål, da et skud i en tackling fik en meget høj bue, og lige faldt ned ind under overliggeren i fjerneste målhjørne. Ærgeligt.

 

I morgen spiller Serie 5 hjemme kl. 13:00 imod Faxe.

Holdet spillede sidst i tirsdags ude imod Hellested. Her blev man overmatched mod et ungt løbestærkt Hellested mandskab, der sikkert kørte kampen hjem 5-0.

Kampens spiller blev Steen Jensen