Menu

U19 drengene holder stilen

image Jubel igen på stadion
Bent Jensen
22. april 2017 kl. 16:36
Det blev 5-0 i dag over herfølge

Der var kun spillet knap 4 minutter af kampen, før Anderson Kabamba scorede til 1-0 til VIF i dagens U19 divisionskamp mod Herfølge.

Målet skabte måske lidt falsk tryghed, idet man godt nok i 1. halvleg havde store chancer til flere mål, men Herfølge kunne også godt have scoret, en gang helt fri, hvor Victor flot fik samlet benene og reddet situationen.

I 1. halvlegs sidste minut lykkedes det så, hvor Magnus Pedersen fik leveret en fik afleveret ud til højre side af feltet, hvorfra Rasmus Graf så kunne score til 2-0.

2. halvleg var kun 4 minutter gammel, da Anderson igen var på pletten efter forarbejde af Christian Drejer.

Herefter var det spil til et mål, der der burde være score nogle flere mål. Herfølge havde dog en rigtig god målmand, der kom i vejen for meget.

Anderson fik dog scoret sit hattrick, da der efter rigtig flot spil med 1. gangsafleveringer endte om med, at Rasmus Graf rundede en mand ved baglinjen i højre side, hvor han så kunne servere den på tværs til Anderson, der fra 2 meters afstand kunne sende den i det tomme mål.

10 minutter før tid sluttede Ardonit festen af da han vendte rundt på kanten af feltet og sendte bolden i nettet ude ved den ene stolpe til slutresultatet 5-0.

Et udmærket resultat og godt spil, der gør at vi i det mindst indtil i morgen ligger nr. 1 i rækken.

 

Forinden i dag tabte U14 drengene 1-4 til Næstved, mens U11 drengene så tog revance ved at slå Næstved med 4-1.

 

Herre 2 spillede her til eftermiddag på Møn. Efter 0-0 ved halvleg endte det 1-1 i en kamp, som VIF dominerede, men på den langhårede ujævne bane lykkedes alt bare ikke.

 

Herre 1 var en tur i Greve, hvor det endte med et nederlag på 0-4.

Ikke så godt, selv om Greve tilhører topholdene. Spillet fløj ikke for vore drenge, og nu skal der kæmpes endnu mere for at få nogle point til at undgå nedrykning.

U17 drengene i Mesterrækken var en tur i Solrød, hvor vi klarede 1-1. Efter 3 kampe er vi stadig ubesejret i rækken.

 

I morgen søndag er der 2 hjemmekampe.

Kl. 11:15 tager U12 drengene imod Faxe, mens herre 3 kl. 13:00 tager imod Møn.