Menu

Kulturaften med U6-U9 på banen

image
Tanja Jørgensen
04. juni 2017 kl. 15:34
Fredag optrådte vore unge på ruinterrænnet.

På toppen af byen havde Ungdommen fra Vordingborg IF fået opsat en oppustelig bane fra DGI. Den nærmere placering var på ruinterrænet med udsigt over slotstorvet og alle dets aktiviteter.

 

Årgangene fra U6 - U9 blev hver især trænet en time af klubbens egne trænere, alt imens solen skinnede fra en skyfri himmel.

 

U6 startede ud og havde banen fra kl. 17.00-18.00. Der blev i denne time trænet afslutninger, driblinger og til sidst spillede de kamp. Det var trænerteamet Claus Juul og Mikkel Albrechtsen der guidede denne årgang.

 

Kl. 18.00 - 20.00 gik først U7 på banen og derefter U8/U9.

I spidsen for disse to træninger stod Tanja Bruun Jørgensen og Kenneth "Bøv" Hansen.

 Der blev i dette tidsrum lagt vægt på koordinationstræning, 1 mod 1 dueller, driblinger og afslutninger. Træningen blev rundet af med en lille turnering, hvor holdene fik lov at møde hinanden.

 

Der var under arrangementet startet op i den medbragte Viffer-grill, da klubben havde sponsoreret grillmad til de fremmødte.

Det var en stor oplevelse for alle børnene at spille i de flotte kulisser, mens deres familier og øvrige tilskuere sad rundt omkring banen og nød sommeraftenen.

Alt i alt et meget vellykket arrangement!

 

Her nogle fotos