Menu

Holdsamarbejde hos pigerne med Ørslev

image Disse piger er blevet lidt større og er med
Bent Jensen
11. juli 2016 kl. 16:08
Vi har også indgået holdsamarbejde vedr. U-15 og U-16 pigerne - her sammen med Ørslev

Pigefodbolden skal styrkes. Der er for få piger generelt der spiller fodbold.

VIF har altid været en klub, hvor vi generelt har haft mange pigespillere. Det bliver dog ikke nemmere med tiden og slet ikke, når der ikke er ret mange i nærheden og man skal køre langt for at komme i kamp.

Ligeledes skal der altså også bruges en hel del spillere for at kunne stille et 11-mands hold

For at  styrke mulighederne for at flere piger kan komme i kamp har vi indgået et samarbejde med vore naboer i Ørslev, således at vi stiller to fælleshold: et U-15 hold og et U-16 hold.

Her det første halve år vil samarbejdet blive prøvet af, og vi har ret store forventninger til, at det vil inspirere flere piger til at spille fodbold.

(På sigt giver det også nogle sjovere klubfester) 

Første træning bliver mandag d. 1. august kl. 16:30 på Panteren.

 

Da VIF og Ørslev ligger tæt på hinanden og da alle skal tilgodeses, får holdene base både til træning og kampe på kunstbanen på Panteren.

Dette er af klubhensyn ikke optimalt, da der ikke er andre fra hverken Ørslev eller VIF, men sådan starter vi op, så håber vi at vi i fremtiden kan få flyttet holdene til Ørslev og Vordinborgs anlæg, således at pigerne bliver en del af klubberne.

Det vigtigste her er at vi får piger ud at spille fodbold og at de synes det er sjovt.

 

Alt andet lige, så er VIF med i 5 kvinde/pigehold fra U-15 og opefter. Det er der ikke mange andre klubber, der kan matche.