Menu

Hattrick af Michael Olsen var ikke nok

image
Bent Jensen
09. oktober 2016 kl. 20:39
1. Herrerne var tæt på at drille topholdet, men det glippede til sidst.

Lørdagens Serie 1 kamp på Stadion var ikke mange minutter gammel, før overraskelsen lurede Michael Olsen scorede til 1-0 mod rækkens suveræne tophold, Ishøj.

Ishøj kom sig dog hurtigt over chokket og fik scoret 3 gange inden pausen.

I 2. halvleg kom Ishøj på 1-4, inden vifferne kom stærkt igen, og på 2 yderligere mål af Michael Olsen var der med stillingen 3-4 spænding i opgøret.

Der blev satset lidt, og med en hel del uheld til sidst, lykkedes det Ishøj at score 3 gange indenfor de sidste 6 minutter.

Ærgeligt, men topholdet blev budt op til dans.

 

Kvinde 1 var i dag en tur i Brøndby. Det startede godt. Vi kom foran efter 14 minutter med Anna Kaptain. Denne stilling holdt sig til pausen.

Brøndby kom bedst ud efter pausen og scorede 2 gange indenfor de første 10 minutter.

5 minutter før tid fik vi udlignet ved Celine Dalsten efter oplæg fra Anna Kaptain.

Desværre lykkedes det Brøndby at score til 2-3 i sidste minut.

 

Herre 2 var lørdag en tur i Næstved FC 77, der lå 3 points foran os i rækken. På mål af Jeppe Jørgensen og Nikolaj Skovlund førte vi 2-0 ind til kort før tid. Her fik FC 77 et straffe, men det blev ved 2-1 til os, og vi passerer dem i tabellen.

U-19 drengene i divisionen var en tur på Frederiksberg. Det startede fik, idet Andersson Kabamba fik scoret efter ca. 4 minutter. FC 2000 fik dog udlignet inden pausen. Efter pausen kom vi på 2-1 ved Herhøj. FC fik dog igen udlignet og kom også  foran 2-3 sidst i kampen. Vi kæmpede dog godt videre og Andersson blev fældet i feltet. På det efterfølgende straffespark scorede Andersson selv til 3-3, som blev kampens resultat.

U-17 drengene i Mesterrækken spillede sidste kamp mod Næstved. Det blev til en flot 1-0 sejr, hvorefter Næstved blev passeret i rækken. Vi slutter som nr. 6 ud af 10 hold med 10 point. Ganske udmærket.

U-17 drenge hold 2 sluttede også flot af i dag med en sikker 6-1 sejr over Sorø. Holdet slutter som nr. 4 ud af 9 med 13 points. Godt gået drenge.

 

Flere hold har været i kamp. Klik ind på de enkelte holds sider og se hvordan det er gået.