Menu

En nogenlunde god VIF weekend

image
Bent Jensen
03. oktober 2016 kl. 18:16
Det blev resultatmæssigt en nogenlunde god weekend for viffer-holdene

Herre 1 var oversidder i denne weekend og herre 2's kamp mod Terslev er udsat til på torsdag, hvor den så afvikles på Panteren, men søndag vandt herre 3 så sikkert 6-4 over Toksværd, mens Herre 4 på banen ved siden af tog skal kærligt af Rojava med 5-2.

Det var herre 3's 3. sejr i træk efter at have lagt ud med 4 nederlag, så man er i gang med at bevæge sig op i rækken. Herre 4 har nu 12 points for 5 kampe og blander sig klart i toppen. Det kører.

U19 divisionsholdet tog hjemme imod Virum og på mål af Tobias Katborg og Jacob Kistrup blev det til en 2-1 sejr. Vi har den bedste placering i divisionen nogensinde midt i rækken. Vi plejer at komme med en slutspurt og lige få rumpetten op over stregen til sidst, men nu ser det allerede rimelig fint ud.

Kvinde 2 var en tur i Roskilde, hvor det blev 1-5. Til gengæld vandt U18 pigerne 4-2 ude over Næstved.

U14 drengene vandt 5-0 over Kværkeby, mens U12 måtte se sig slået af lokalrivalerne fra Nyråd med 1-3.

Ellers kan nævnes, at 2 hold af de mindste var en tur i Ringsted og deltog i Jyske 3-bold, som er nogle meget store stævner for de mindste. De fik spillet en masse bold.

 

Ugen byder på en hel del kampe, nu hvor turneringen for de fleste vedkommende går ind i den afgørende fase.

Det kan nævnes, at Herre 2 på torsdag kl. 19:00 spiller mod Terslev på Panteren.

Lørdag drage kvinder 1 til Brøndby, mens herre 1 spiller hjemme mod Ishøj. Her håber vi på god opbakning, da vi trænger til nogle points.

Kom og støt holdet. Der vil være musik, grill mm., så der skal nok blive stemning