Menu

En kamp varer indtil dommeren fløjter den af

image
Bent Jensen
25. september 2016 kl. 19:40
Med kampens sidste boldberøring sikrede Dennis Kølle point til VIF

Lørdagens kamp i Serie 1 blev spændende lige til det sidste.

Det var en vigtig kamp i bunden mod Fuglebjerg/Sandved-Tornemark (langt navn), idet der inden kampen var 1 point forskel mellem de to hold i VIF favør. Vi var desuden hæmmet af 8 afbud pga. skader fra stamspillere. Reserverne kæmpede dog det bedste de har lært.

Fuglebjerg kom foran efter ca. 12 min. på den eneste rigtige målchance, der var i 1. halvleg.

I 2. halvleg kom Vifferne mere frem og skabte de chancer, der var i kampen. Herunder bl.a. 3 hovedstødschancer, som der godt kunne være gjort mere ved. Thomas Hebo havde et frispark, der sneg sig lige over mål, men ind ville bolden ikke.

Kort før slutfløjt blev vi ramt af et direkte rødt kort, idet Mads Mandal efter at være blevet udsat for en grov takling, kom til at kalde modstanderen et ord, som dommeren hørte og takserede til direkte rødt kort efter de nye regler. Uheldigt. Man skal altså passe på, hvad man siger nu om stunder.

Vifferne fortsatte dog deres pres og fik i det 94. minut tilkæmpet sig et hjørnespark. Målmand Lasse Nielsen løb med op. Bolden kom ind over - Lasse gik op i en duel med Fuglebergs målmand, der så kun kunne støde den lidt længere bagud i feltet. Her stod en viffer, der headede den tilbage ind foran mål. Her havde Dennis Kølle sidste berøring på bolden og fik den dirigeret i mål.

Stor forløsning på tilskuerpladserne.

Bolden nåede ikke at blive givet op, før den blev fløjtet af.

Skal vi blive i rækken, skulle vi måske have haft 3 points, men pga. omstændighederne med skader og bagud, så var det rigtig flot kæmpet og kommet tilbage.

 

Herre 3 har her søndag været i FK Sydsjælland og vundet 4-1. Her var især Niklas Kjær i hopla, idet han scorede alle vore 4 mål. En god kamp af alle, som er med til at bringe os lidt væk fra bunden.

 

Kvinderne i Sjællandsserien spillede lørdag 2-2 ude mod Herstedøster, mens Kvinde 2 måtte se sig slået hjemme 04 mod Kalundborg.

Pigerne U16 spillede idag på Panteren mod FK Sydsjælland. En flot spillet kamp af vore piger, der ikke lod sig slå ud af, at de korrekt fik annulleret et mål efter ca. 5 minutter af kampens i øvrigt fremragende dommer for offside.

Det blev 6-0, hvoraf kan nævnes at 3 af målene blev scoret efter hjørnespark. To af dem flot headet ind og det sidst på et langskud efter en forsvarecleaering.

Målet til 6-0 skal dog nævnes, da Camilla Bro erobrede bolden omkring midten af banen, afdriblede to modstandere, hvorefter hun fra ca. 25 meters afstand kanonerede bolden helt op i højre målhjørne. En kandidat til årets mål på Panteren.

 

Af øvrige resultater fra weekenden kan nævnes U14 drengene 8-0 over SB, U12 drengene 9-0 over Dalby, samt lige en med spænding i: U11 drenge hold 1: 6-5 over Holmegaard.