Menu

Kvinderne kun et point fra oprykning efter sejr

image Karoline Ellegård Jensen scorede 2 gange
Bent Jensen
10. oktober 2015 kl. 18:28
Til gengæld tabte 1. herrerne et skridt i oprykningskampen

I lørdagens første kamp på Stadion kunne 1. kvinderne med en sejr bringe sig meget tæt på oprykning i dagens kamp mod Vipperød.

Vi startede som lyn og torden og allerede efter 6 minutter scorede Karoline Ellegård Jensen efter assist fra Anna Kaptain.

3 minutter senere leverede Karoline assisten til Christina Nielsen, der gjorde det til 2-0.

Herefter virkede det som op pigerne måske troede, at det gik for nemt, idet Vipperød overtog mere og mere af spillet.

Efter 25 min. blev det så også 2-1.

I 2. halvleg fortsatte det lidt med lidt for meget sparkeri, men der kom dog efterhånden lidt styr på tingene igen.

Efter 76 minutter fik vi et frispark i venstre side lidt udenfor straffesparksfeltet. Den tog Karoline og hun tordnede bolden op i modsatte målhjørne. Rigtig flot frispark og 3-1.

Igen 3 minutter senere Karoline indlæg fra venstre, hvor Christina Nielsen steg flot til vejrs og hedeade 4-1 ind.

Så gjorde det mindre, at Vipperød fik reduceret i kampens sidste minut. 4-2 til Vifferne og 3 gode points på kontoen.

Det betyder, at vi er 3 points for Fårevejle på 2. pladsen. Fårevejle mangler kun 1 kamp og vi mangler 2. Der er returkamp på Vipperød allerede på lørdag i Vipperød, hvor 1 point er nok til at definitivt sikre oprykningen. Det ville også være rart, idet allersidste kamp er ude imod oprykningskandidaterne fra Fårevejle.

 

Samtidig spillede 2. herrerne på bane 2 en særdeles vigtig kamp i Serie 3 i kampen for at undgå nedrykning imod Herfølge. Det blev en livlig kamp med et hav af chancer i begge ender, dog uden at der kunne scores, før Patrick Nielsen efter en aflevering fra Magnus Pedersen, satte sig igennem og scorede kampens eneste mål i det 89. minut.

Efter 5 nederlag i starten og så 1 uafgjort er det nu blevet til 3 sejre i træk og en placering lige over stregen. Der ligger dog 4 hold med kun 1 points forskel, så der skal yderligere points på kontoen i de 2 sidste kampe.

 

1. herrerne havde så chancen for at gøre det til en perfekt VIFFER-dag på Stadion i kampen mod Tune. Det var en 6 points-kamp, idet Tune lå nr. 2 to points foran os.

Det blev meget jævnbyrdig kamp, hvor det især i 1. halvleg var småt med det store målchancer.

Det lykkedes dog Tune lige inden halvleg at bringe sig på 0-1. Ærgerligt.

I 2. halvleg kom der lidt flere chancer til begge hold. Frederik klarede fint, hvad Vipperød diske op med, mens vi havde problemer med at ramme indenfor målrammen.

Der blev satset til sidst, hvilket i overtiden gav en kontra til Vipperød, hvor en mand igennem måtte ned i en sandwich. Det blev dog korrekt takseret til straffe, og så stod det 0-2.

Minuttet efter blev det så også 0-3, hvorefter dommeren fløjtede kampen af.

Efter spil et for stort nederlag, men det er hvad der kan ske, når man er nødt at gå frem.

Det betyder, at hvis vi skal rykke op, så skal resultaterne til at flaske sig. Vi er nr. 3 fem points efter Tune. Havdrup, som inden denne runde lå nr. 1 fik kun uafgjort mod Ølby, og rød ned på 2. pladsen. Der er dog 3 points op til dem, og vi har mødt dem, så vi skal vinde resten og topholdene skal smide points.

Ja venner, der er set før, så så længe der er live er der håb.

 

I morgen søndag er der 3 hjemmekampe.

Kl. 10:00 spiller U-15 drenge imod Næstved. Kl. 10:30 U-11 imod Ringsted og endelig kl. 13:00 spiller 3. herrerne imod FK Sydsjælland.