Menu

U-17 lever endnu mere: Fredag 2-1 over Nakskov

image
Mikael Loyche/Bent Jensen
07. november 2015 kl. 12:15
Med 9 points i de sidste 4 kampe er vi p.t. lige over stregen

Slutspurten er sat ind på overlevelse i U-17 drenge Øst 2.

For 4 kampe siden lå vi håbløst i bunden, men med 3 sejre i de sidste 4 kampe, er vi lige nu over stregen. Vi har dog spillet en kamp mere en de øvrige, så efter weekendens øvrige kampe, kan man se hvad der skal til i den sidste kamp på hjemmebane næste lørdag.

Fredagens kamp i Nakskov var mod et andet hold, der lå under stregen, så der var kun en ting der talte, nemlig sejr.

Efter ca. 5 gode chancer til os, gik det galt og Nakskov fik scoret til 0-1. Herefter kom en svær periode, hvor Jacbo i målet med 2 flotte redninger holdt os inde i kampen. 0-1 ved halvleg.

Vi skulle jo  vinde hvis vi skulle have en chance for at blive i Øst 2,  og kort tid inde i 2 halvleg gik vi ned på 3 forsvarerer og sender Hershøj blev sendt i front.

Efter ca 20 min. gav det pote da  Hershøj fulgte op på skud og scorede til 1-1.

 Da der manglede ca 15 min, fik jacob som var kommet ind igen, efter massage fra mor - tak for det - og scorede til slutresultatet 2-1.

Derefter gik vi igen ned med 4 i forsvaret. I sidste minut måtte vi inkassere et gult kort da Tobias (som han skal lave) en hasarderet takling da en af deres spillere, kom fri på kant. Godt at se vi også kan spille kynisk og tage et gult kort for holdet.

2 halvleg var spillet godt og drengene spillede denne bundkamp med det pres der var på jer rigtigt fint.

Dagens spiller kom fra en lidt uventet kant med godt at se at alle nu er værdifulde for holdet, Cramer med hans teknik og hans kølighed og gode pasning spil, var yderst værdigfuld for holdet i 2 halvleg samt var han farlig.

Nu må vi vente og se på Snekkersten - BSF og Lyngby - Helsinge kampene for at se om vi stadigvæk selv har muligheden for selv at afgøre det i sidste spilrunde hvor vi tager imod GVI hjemme.