Menu

U-17 drengene vandt og undgår nedrykning

image Jubel over dagens sejr
Bent Jensen
14. november 2015 kl. 15:52
En flot 4-1 sejr over GVI i sidste kamp redder U-17

Med ca. 75 tilskuere på Stadion var præmisserne for dagens kamp klar på forhånd. Pga. en protestsag mellem Lyngby og Helsinge, var der kun en ting, der kunne sikre forbliven, nemlig en sejr over GVI, der til gengæld med en sejr var inde i kampen om at kunne rykke op.

1. halvleg forløb som et stort pres mod vores mål. Nogle gode redninger fra Lucas holdt os inde i kampen indtil det 38. minut. Her scorede Adam Taasby til 0-1 for GVI.

Det lykkedes dog Ardonit Gashi at få udlignet kort efter, og i overtiden scorede Niels Bojensen til en meget heldig pauseføring på 2-1.

I 2. halvleg havde GVI fortsat mest spil, men vi havde bedre fat i det. Ardo gjorde til til 3-1 efter 64 min., og det så efterhånden rigtig godt ud.

Jens Lohse fik et gult kort 5 minutter før ordinær tid løb ud, så vi sluttede med 10 mand.

3. minuts overtid fik vi en kontra i højre side, hvor Ardo slipper igennem. Han ser op, spiller på tværs hvor en helt fri Johan Sølving kan  puffe bolden over stregen til slutresultatet 4-1.

GODT GÅET DRENGE.

Med 12 points i de sidste 5 kampe, så overlever vi lige akkurat. Snekkersten slog nemlig topholdet Farum med 2-1, så hvis vi kun havde fået 1 point, ville vi, hvis protestsagen går som forventet, rykke ned.

Vi er altså igen til foråret at finde i U-17 Øst 2, som det der tidligere hed 3. division, nu så smukt hedder.

 

Det var årets sidste kamp på Stadion.

Nu hedder turneringerne frem til påske indendørs eller for 2 holds vedkommende Vinterbold.

TAK TIL DAGENS KAFFESPONSOR.