Menu

Vi har haft indbrud i klubhuset

image
Bent Jensen
10. oktober 2015 kl. 19:24
2 mand brød tidligt torsdag morgen ind i klubhuset

13. okt.: Efter opfordring fra politiet er billedet af den rigtige bandit blevet fjernet.

***

Ca. kl. 05:30 torsdag morgen gik alarmen i klubhuset.

Det viste sig, at vi har haft besøg af 2 unge mænd, der indfandt sig udenfor åbningstid. De brækkede vinduet op ind til kiosken, hvorefter de har sparket/brækket samtlige døre op ind i selv klubhuset. Kassen til alarmindstilling blev flået ned af væggen, sammen med hornet der hyler, boldskabe brækket op mm. i jagten på at finde penge, som ikke findes i klubhuset.

I stedet stjal de vores mobil, vores bærbar pc samt noget slik.

De var inde i ca. 5 minutter. Kort efter var Vordingborg kommune, som alarmen går til på stedet.

De er småting, der er blev stjålet, men der er smadret for mere en det 10 dobbelte. Bare alene, at man flår ledning ud fra væggen til lampen udvendigt på stadionsiden, fik nogle af sikringerne til at gå inde i klubhuset, hvorfor alt lys ikke virkede.

Vores overvågning har fanget billede af 2 mænd, hvoraf den ene på et tilspunkt viser sit ansigt til kameraet. Da det var mørkt, er det filmet med infrarødt lys, hvorfor man ikke kan stole på, at hans hættetrøje er lys. Han er dog iført nogle camoflagemønstrede bukser, og han bruger briller.

Skulle nogen have en ide om, hvem de formastelige kunne være, så lad os det vide, så politiet kan få "brækket armen på de stoddere".